Deel jouw theaterbeleving Ingezonden artikel

Wil je graag een verhaal delen over een voorstelling in de stad Groningen of een Groningse theaterproductie? Theater050 staat open voor nieuwe artikelen.

Artikelen kunnen worden gestuurd naar redactie@theater050.nl. Houd er rekening mee dat een inzending niet direct online staat. De bijdrage plaatsen we als het onderwerp passend is bij de doelstellingen van Theater050 en als het artikel goed geschreven is.

Voor het plaatsen van een artikel gelden een aantal voorwaarden:

  • Door het mailen van een artikel ga je automatisch akkoord met publicatie.
  • De redactie van Theater050 behoudt zich het recht voor om een ingezonden artikel aan te passen, in te korten of te weigeren.
  • De inhoud van het ingezonden artikel is rechtmatig en mag niet in strijd zijn op de rechten van derden (zoals intellectueel eigendom, privacy- en portretrechten). Door het artikel aan te bieden, garandeert de inzender dat hij of zij gerechtigd is en alle benodigde toestemmingen heeft ontvangen.
  • Voor het publiceren van afbeeldingen geldt dat de inzender verantwoordelijk is voor het regelen van de rechten. Theater050 kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld; zorg dus altijd voor toestemming van de fotograaf en de correcte naamsvermelding.
  • Theater050 is niet aansprakelijk voor de gevolgen van de publicatie.
  • Het geplaatste artikel delen? Graag! Maar dan via de officiële kanalen van Theater050: als link uit de site onder vermelding van Theater050.nl of via onze social media kanalen (Facebook of Instagram). Het artikel kopiëren of (gedeeltelijk) hergebruiken is niet toegestaan zonder toestemming van de redactie van Theater050.
  • Theater050 plaatst per inzender maximaal 1x per maand een nieuw artikel. Heb je de smaak te pakken en wil je vaker een artikel inleveren? Bekijk dan de mogelijkheden om vaste schrijver te worden (zie ook onze vacature).
Vragen over het plaatsingsbeleid? Stuur gerust een mail naar redactie@theater050.nl

Bron afbeelding: Depositphotos, link: https://nl.depositphotos.com/137186148/stock-photo-colorful-post-boxes-on-wall.html

Theater 050 wordt gemaakt door een enthousiaste groep theaterliefhebbers. Heb jij tips over voorstellingen in Groningen die wij niet mogen missen? Laat het ons weten. Wil je jouw theaterbeleving vergroten door te schrijven voor Theater 050? Stuur dan een mail naar: redactie@theater050.nl

Tot ziens in het theater!