THEATER 050 Auteurs

Ingrid de Vries

Tekstvisie

Door te bloggen voor Theater 050 combineert Ingrid twee passies: schrijven en theater. Het liefst schrijft zij verhalen, blogs en columns. Ook is zij regelmatig in een Groningse theaterzaal te vinden.

lees meer →

René de Boer

CreatiefBeeld

Naast het bewonderen van theatervoorstellingen, maakt René de Boer graag foto's en mooie video's. Hij is dan ook een liefhebber van veelzijdige projecten waarbij dans, passende beelden en mooie muziek op de juiste manier samenkomen.

lees meer →

Renée Langenhuijsen

Writing, Editing and Mediating

Naast haar passie voor de podiumkunsten, houdt Renée van alles wat met tekst te maken heeft. Vooral voorstellingen over complexe en maatschappelijke thema’s vindt ze interessant.

lees meer →

Suzanne Atema

Tekstschrijver

Suzanne is tekstschrijver en bezoekt al theatervoorstellingen sinds zij kon lopen.

lees meer →

Dio van Velden

Schrijver

Theater is een manier van leven voor Dio. Hij schrijft erover en ervoor. Als geheugensteuntje voor hemzelf en als steuntje in de rug voor anderen. Voor uitvoerenden, toeschouwers en de rest.

lees meer →

Theater 050 wordt gemaakt door een enthousiaste groep theaterliefhebbers. Heb jij tips over voorstellingen in Groningen die wij niet mogen missen? Laat het ons weten. Wil je jouw theaterbeleving vergroten door te schrijven voor Theater 050? Stuur dan een mail naar: redactie@theater050.nl

Tot ziens in het theater!