Voorstellingen in de spotlights Redactie Theater050

De makers van Theater050 wonen in Groningen en zijn liefhebbers van veelzijdige theaterprojecten. Wij zijn dan ook regelmatig ergens in de stad te vinden om een voorstelling te bezoeken.

Onze redactie is divers en dat geldt ook voor onze interesses. Ons theaterhart gaat sneller kloppen als we te maken krijgen met: publieksparticipatie, maatschappelijke onderwerpen, bijzondere locaties, spectaculaire dans, meeslepende muziek, totaalbeleving, cultureel ondernemerschap of prachtige beelden.

Samen brengen wij mooie theatervoorstellingen onder de aandacht. Meedoen? Bekijk onze vacatures of deel jouw theaterbeleving met ons.

Theater050 zoekt nieuwe schrijvers

Deel jouw passie voor het theater Theater050 zoekt nieuwe schrijvers

Het platform Theater050 wordt gemaakt door enthousiaste theaterliefhebbers. Onze missie is om mooie theaterprojecten in de stad Groningen en omgeving een podium te bieden. Deel jij onze liefde voor het theater? Laat het ons weten en word schrijver!

Eindredacteur gezocht

Help mee om Theater050 nog beter te maken Eindredacteur gezocht

Theater050 wordt gemaakt door enthousiaste theaterliefhebbers. Onze missie is om mooie theaterprojecten in de stad Groningen en omgeving een podium te geven. Als eindredacteur lever je een belangrijke inhoudelijke bijdrage aan dit platform.

Avontuurlijke redactieleden gezocht

Doe mee als schrijver of videograaf Avontuurlijke redactieleden gezocht

Als redactielid help je mee om theaterprojecten in de spotlights te zetten, door middel van verslagen, interviews, columns en reportages. Heb je een liefde voor het theater en ben je bereid om in het achterliggende verhaal van een voorstelling te duiken? Wil je jouw schrijf- of videotalent verder ontwikkelen en als vrijwilliger meehelpen om het platform Theater050 te versterken? Dan willen wij jou graag beter leren kennen.

Theater 050 wordt gemaakt door een enthousiaste groep theaterliefhebbers. Heb jij tips over voorstellingen in Groningen die wij niet mogen missen? Laat het ons weten. Wil je jouw theaterbeleving vergroten door te schrijven voor Theater 050? Stuur dan een mail naar: redactie@theater050.nl

Tot ziens in het theater!