CreatiefBeeld René de Boer

Naast het bewonderen van theatervoorstellingen, maakt René de Boer graag foto's en video's. Het liefst zo puur mogelijk: zonder photoshop en met zo min mogelijke nabewerking. Hij is dan ook een liefhebber van veelzijdige projecten waarbij dans, passende beelden en mooie muziek op de juiste manier samenkomen.

Als vrijwilliger maakt René veel festivals in Groningen en omgeving van dichtbij mee, waaronder Noorderzon. Als cameraman bij OOG TV belicht hij regelmatig bijzondere theaterinitiatieven in de stad.

War Horse in MartiniPlaza

War Horse is een van de grootste producties die MartiniPlaza heeft aangedaan. War Horse is gebaseerd op een roman van Michael Morpurgo. Het verhaal speelt zich af in de Eerste Wereldoorlog en gaat over de vriendschap tussen een jongen en zijn paard.

Theater 050 wordt gemaakt door een enthousiaste groep theaterliefhebbers. Heb jij tips over voorstellingen in Groningen die wij niet mogen missen? Laat het ons weten. Wil je jouw theaterbeleving vergroten door te schrijven voor Theater 050? Stuur dan een mail naar: redactie@theater050.nl

Tot ziens in het theater!