NNT NITE Hotel

Op 28 april opende het virtuele NITE Hotel zijn deuren. Met lege gangen, maar kamers vol theater, dans, muziek en visuele kunst. Het NITE hotel huisvest een grote theaterzaal waar elke vrijdagavond een theatervoorstelling te zien is. Na afloop is het mogelijk om na te praten met de cast, aan de virtuele bar.

Op 30 april werd Before/After getoond in het NITE Hotel: de nieuwste NNT-voorstelling van regisseur Guy Weizman. Deze voorstelling zou in de Stadsschouwburg in première gaan.

Op 15 mei was TETRIS Mon Amour te zien van Club Guy & Roni en Slagwerk Den Haag.

5 juni vanaf 20:00 in het NITE HOTEL: Eline Arbo's Favorites. De jonge regisseur Eline Arbo maakt succesvoorstelling na succesvoorstelling. In deze interactieve, online talkshow neemt Eline ons mee in wat haar drijft en inspireert. Aan de hand van verschillende fragmenten en beelden kijken we even door haar ogen naar de wereld en mogen we haar het spreekwoordelijke hemd van het lijf vragen. Via deze link is de talkshow te volgen.

17, 18 en 19 juni: Dronken Mensen
In de niet eerder in Nederland gespeelde toneeltekst Dronken Mensen voert de Russische toneelschrijver Ivan Vyrypajev een aantal personages ten tonele die op zoek zijn naar God, de liefde of de utopie. Stomdronken raken ze toevallig met elkaar aan de praat en vinden daarin korte momenten van vluchtige verbondenheid.

Hoe ziet een avond in het NITE Theater eruit?
20:00: Introductie door Guy Weizman en gast
20:15 uur: inleiding op de hoofdvoorstelling
20:30 uur: start voorstelling in theaterzaal

Bekijk het programma


Bron foto: https://nite.nl/wp-content/uploads/2020/04/webpreview8-1-scaled-e1586950592590.jpg